Skip to content

SZKOŁA OPAKOWAŃ 5 - Product Defense dla branży opakowaniowej

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym webinarium internetowym, które odbędzie się 27 września 2024 o godz. 10.00. Link do zapisów znajduje się poniżej.

Link do formularza zapisów

Podczas webinarium zostaną omówione kluczowe elementy pozwalające na zaprojektowanie planu obrony produktu. Szczególna uwaga zostanie poświęcona ocenie ryzyka związanego z obroną produktu przed celowymi atakami, jak również okresowej ocenie i doskonaleniu planu obrony produktu. Zostaną zaakcentowane wymagania standaryzacyjne oraz wskazane narzędzia, które można wykorzystać budując plan obrony produktu, takie jak np. system TACCP (Threat Assessment Critical Contro.l Point)  wg PAS 96:2017.

Odbiorcy:

Webinarium skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych zagadnieniami związanymi z obroną produktu.

Agenda

10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne
11:15 – sesja pytań i odpowiedzi 
11:25 – podsumowanie
11:30 - zakończenie webinarium

Prowadząca

Justyna Górna

Profesor Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Instytut Zarządzania, Katedra Zarządzania Jakością.

Kierownik studiów podyplomowych „Lean Manufacturing”,  „Jakość i bezpieczeństwo oraz zarządzanie ryzykiem w produkcji żywności i opakowań”.

Od zawsze związana z praktyką gospodarczą (JG CONSULTING), aktywnie realizuje projekty związane z wdrażaniem systemów zarządzania oraz doskonalenia procesów produkcyjnych, m.in.  ISO 9001, ISO 22000, BRC GS Food, IFS Food, FSSC 22000, BRC GS Packaging Materials, FSC, ISO 14001, GMP.

Trener w ramach szkoleń otwartych i zamkniętych dla kilkudziesięciu przedstawicieli organizacji produkcyjnych i usługowych.

Specjalizuje się w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności i opakowań. Jest członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Audytor wiodący jednostki certyfikującej w zakresie ISO 22000 oraz ISO 9001.  Certyfikowany trener Lean Manufacturing.

Rezerwacje i zgłoszenia

Zgłoszenia na webinarium prosimy przesyłać do dnia 26.09.2024 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie.
W przypadku pytań lub nie otrzymania e-maila z linkiem prosimy o kontakt na: webinaria@dnv.com.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zapraszamy
Zespół DNV

Pozostałe informacje

Udział w webinarium jest bezpłatny. Koszt materiałów (zaświadczenie i link do nagrania) - 250,00 zł netto (307,50 zł brutto).

Link do formularza zapisów

Podczas webinarium zostaną omówione kluczowe elementy pozwalające na zaprojektowanie planu obrony produktu. Szczególna uwaga zostanie poświęcona ocenie ryzyka związanego z obroną produktu przed celowymi atakami, jak również okresowej ocenie i doskonaleniu planu obrony produktu. Zostaną zaakcentowane wymagania standaryzacyjne oraz wskazane narzędzia, które można wykorzystać budując plan obrony produktu, takie jak np. system TACCP (Threat Assessment Critical Contro.l Point)  wg PAS 96:2017.

Odbiorcy:

Webinarium skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych zagadnieniami związanymi z obroną produktu.

Agenda

10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne
11:15 – sesja pytań i odpowiedzi 
11:25 – podsumowanie
11:30 - zakończenie webinarium

Prowadząca

Justyna Górna

Profesor Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Instytut Zarządzania, Katedra Zarządzania Jakością.

Kierownik studiów podyplomowych „Lean Manufacturing”,  „Jakość i bezpieczeństwo oraz zarządzanie ryzykiem w produkcji żywności i opakowań”.

Od zawsze związana z praktyką gospodarczą (JG CONSULTING), aktywnie realizuje projekty związane z wdrażaniem systemów zarządzania oraz doskonalenia procesów produkcyjnych, m.in.  ISO 9001, ISO 22000, BRC GS Food, IFS Food, FSSC 22000, BRC GS Packaging Materials, FSC, ISO 14001, GMP.

Trener w ramach szkoleń otwartych i zamkniętych dla kilkudziesięciu przedstawicieli organizacji produkcyjnych i usługowych.

Specjalizuje się w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności i opakowań. Jest członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Audytor wiodący jednostki certyfikującej w zakresie ISO 22000 oraz ISO 9001.  Certyfikowany trener Lean Manufacturing.

Rezerwacje i zgłoszenia

Zgłoszenia na webinarium prosimy przesyłać do dnia 26.09.2024 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie.
W przypadku pytań lub nie otrzymania e-maila z linkiem prosimy o kontakt na: webinaria@dnv.com.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zapraszamy
Zespół DNV

Pozostałe informacje

Udział w webinarium jest bezpłatny. Koszt materiałów (zaświadczenie i link do nagrania) - 250,00 zł netto (307,50 zł brutto).