Skip to content

Największe wyzwania przy produkcji opakowań w kontekście standardów BRC Pack i FSSC22 Pack

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym webinarium internetowym, które odbędzie się 23 maja 2024 o godz. 10.00

Odbiorcy:

Webinarium skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych zagadnieniami

bezpieczeństwa żywności przy produkcji opakowań.

Agenda

10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne
10:40 – sesja pytań i odpowiedzi
10:55 – podsumowanie
11:00 - zakończenie webinarium

Prowadząca
MAŁGORZATA HONEK-MARTINEK

Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie - Wydział Rolnictwa i Technologii Żywności. Profesjonalny konsultant, trener i auditor. Praktyk, którego wiedza poparta jest doświadczeniem zdobytym na stanowiskach kierowniczych w zakładach produkcyjnych oraz jako auditor wiodący i trener systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności. Posiada wieloletnie doświadczenie we wdrażaniu systemów jakości na zgodność z międzynarodowymi standardami w branży spożywczej i opakowaniowej, a także z indywidualnymi wymaganiami klienta.

Rezerwacje i zgłoszenia

Zgłoszenia na webinarium prosimy przesyłać do dnia 22.05.2024 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie.
W przypadku pytań lub nie otrzymania e-maila z linkiem prosimy o kontakt na: webinaria@dnv.com.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zapraszamy
Zespół DNV

Pozostałe informacje

Udział w webinarium jest bezpłatny.
Koszt materiałów (zaświadczenie i link do nagrania) - 250,00 zł netto (307,50 zł brutto).

 

Odbiorcy:

Webinarium skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych zagadnieniami

bezpieczeństwa żywności przy produkcji opakowań.

Agenda

10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne
10:40 – sesja pytań i odpowiedzi
10:55 – podsumowanie
11:00 - zakończenie webinarium

Prowadząca
MAŁGORZATA HONEK-MARTINEK

Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie - Wydział Rolnictwa i Technologii Żywności. Profesjonalny konsultant, trener i auditor. Praktyk, którego wiedza poparta jest doświadczeniem zdobytym na stanowiskach kierowniczych w zakładach produkcyjnych oraz jako auditor wiodący i trener systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności. Posiada wieloletnie doświadczenie we wdrażaniu systemów jakości na zgodność z międzynarodowymi standardami w branży spożywczej i opakowaniowej, a także z indywidualnymi wymaganiami klienta.

Rezerwacje i zgłoszenia

Zgłoszenia na webinarium prosimy przesyłać do dnia 22.05.2024 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie.
W przypadku pytań lub nie otrzymania e-maila z linkiem prosimy o kontakt na: webinaria@dnv.com.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zapraszamy
Zespół DNV

Pozostałe informacje

Udział w webinarium jest bezpłatny.
Koszt materiałów (zaświadczenie i link do nagrania) - 250,00 zł netto (307,50 zł brutto).