E-learning: Fundamentals in Food Safety Management Systems (FSMS) Seria I (j. angielski)

Modułowe szkolenie e-learningowe o łącznym czasie trwania czterech godzin, obejmujące podstawy systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności.

Szkolenie omawia podstawy, takie jak dobre praktyki higieniczne (GHP), dobre praktyki rolnicze (GAP) i dobre praktyki produkcyjne (GMP), czyli tzw. programy wstępne (PRP), a także analizę zagrożeń i krytyczne punkty kontroli (HACCP).

To interaktywne szkolenie e-learningowe składa się z 4 modułów, z których każdy trwa od 30 do 60 minut.

Kurs zawiera praktyczne przykłady oraz umożliwia przetestowanie nowo zdobytej wiedzy w interaktywny sposób. Każdy moduł kończy się podsumowaniem i quizem. Aby przejść do kolejnego modułu, wymagany jest wynik na poziomie 75% w quizie.

Dodatkowe korzyści:

  • Dostęp do materiałów szkoleniowych wzbogaconych o unikalne dane z analizy big data, opartej na naszej bazie milionów audytów na całym świecie;

  • Bezpłatny dostęp do internetowego narzędzia samooceny, które pozwala szybko wdrożyć i przećwiczyć zdobytą wiedzę oraz ocenić wyniki firmy względem konkretnych norm systemów zarządzania.

Cele szkolenia:

Uczestnicy, którzy pomyślnie ukończą wszystkie moduły, zdobędą wiedzę na temat podstaw systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, ze szczególnym uwzględnieniem:

  • Kluczowych definicji;

  • Programów wstępnych (PRP);

  • Analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP).

Odbiorcy:

Szkolenie jest odpowiednie dla:

  • Specjalistów ds. bezpieczeństwa żywności, menedżerów ds. zrównoważonego rozwoju, kadry kierowniczej i wszystkich osób zainteresowanych systemami zarządzania bezpieczeństwem żywności;

  • Trenerów i konsultantów poszukujących wiedzy na temat normy ISO 22000:2018.

Sprawdź terminy najbliższych szkoleń

RODO

Polityka prywatności DNV Business Assurance Poland